Sivupohjat

Sivupohjat

Mikä on sivupohja (template)?

Julkaisujärjestelmässä sisältö talletetaan pääosin tietokantaan. Sisältöä ei ole siis sidottu mihinkään tiettyyn ulkoasumalliin, vaan ulkoasu liitetään sivun sisältöön kun sivu näytetään. Tämä mahdollistaa ulkoasun suunnittelun ja muokkaamisen erillään sisällöstä ja myös sivuston ulkoasun vaihtamisen.

Valmiit sivupohjat

Valmiita sivupohjia on tarjolla ilmaisia ja kaupallisia. Harvoin kuitenkaan valmis sivupohja sopii yrityksellenne/yrityksellenne suoraan.

Miksi sivupohja kannattaa teettää ja mitä tarkoittaa uniikki sivupohja?

Uniikki sivupohja toteutetaan juuri asiakkaiden toiveiden mukaan. Uniikin sivupohjan etu on se, että sivuston ulkoasu voidaan suunnitella juuri halutun näköiseksi, valmis pohja rajoittaa aina. Lisäksi näin voidaan varmistua että sivupohjan CSS/XHTML toteutus on varmasti standardien mukaista ja sivupohja on myös hakukoneoptimoitu.

Kun projektissa valitaan toteutettavaksi uniikki sivupohja, NagreMedia toteuttaa graafisen ehdotuksen miltä sivusto näyttäisi, joka työstetään ja hyväksytetään asiakkaan kanssa ennen varsinaisen sivupohjan toteutusta.


NagreMedia sivupohjan toteuttajana – valmis graafinen malli

Teemme myös alihankintana Joomla!/Wordpress-sivupohjien toteutuksia valmiin graafisen suunnitelman perusteella (esim. PSD/AI)