Verkkokaupat

Verkkokaupat

Toteutamme myös verkkokauppoja.

Tuemme tällä hetkellä  MyCashFlow-kaupparatkaisuja.

Sopivan verkkokauppa-alustan valinta riippuu kauppaa harkitsevan yrityksen omista tarpeista ja resursseista.

Verkkokauppaa perustaessa on syytä miettiä, halutaanko ohjelmistoa ylläpitää itse vai luotetaanko mieluummin valmiiksi ylläpidettyyn palveluun.

Omalle palvelimelle asennettava verkkokauppaohjelma vaatii teknistä osaamista esimerkiksi asennuksen ja tietoturvapäivitysten osalta. Toisaalta omalle palvelimelle asennettavaan ohjelmistoon voi tarvittaessa tehdä suuriakin räätälöintejä.

Ylläpidetty palvelu on selkeästi helpompi ratkaisu varsinkin nettikauppaa aloittavalle yritykselle, sillä tällöin yritys voi keskittyä oman kauppansa ja yrityksensä kehittämiseen teknisten murheiden sijaan. Myös ylläpidetyissä palveluissa voi olla mahdollista siirtää kauppa omalle dedikoidulle palvelimelle kaupankäynnin kasvaessa.

MyCashFlow on erittäin helppokäyttöinen ja valmiit maksutavat mahdollistava ratkaisu, jonka voi perustaa nopeasti. NagreMedia tarjoaa ulkoasun räätälöintipalveluja, samaan tapaan kuin Joomla! tai WordPress-sivupohjien toteutuksissa. Joko graafisen suunnittelun kanssa tai valmiin graafisen mallin perusteella.