Palvelut

Käyttöliittymäsuunnittelu

14.6.2017

Ei kommentteja

UI? UX? Whatnot? Oletko kehittämässä selainpohjaista ohjelmistoa, mutta yrityksessänne ei ole käyttöliittymäosaamista? Hanki se meiltä alihankintana!

Koulutus ja konsultointi

14.6.2017

Ei kommentteja

julkaisujärjestelmien käyttökoulutus, konsultointi: Mikä järjestelmä sopii meille, mikä lisäosa olisi sopivin? Digitaalisten palvelujen ja teknologioiden käyttöönottopalvelut.

Verkkokaupat

14.6.2017

Ei kommentteja

Toteutamme myös verkkokauppoja. Tuemme tällä hetkellä  MyCashFlow-kaupparatkaisuja. Sopivan verkkokauppa-alustan valinta riippuu kauppaa harkitsevan yrityksen omista tarpeista ja resursseista. Verkkokauppaa perustaessa on syytä miettiä, halutaanko ohjelmistoa ylläpitää itse vai luotetaanko mieluummin valmiiksi ylläpidettyyn palveluun. Omalle palvelimelle asennettava verkkokauppaohjelma vaatii teknistä osaamista esimerkiksi asennuksen ja tietoturvapäivitysten osalta. Toisaalta omalle palvelimelle asennettavaan ohjelmistoon voi tarvittaessa tehdä suuriakin räätälöintejä….

LUE LISÄÄ »

Sivupohjat

14.6.2017

Ei kommentteja

Mikä on sivupohja (template)? Julkaisujärjestelmässä sisältö talletetaan pääosin tietokantaan. Sisältöä ei ole siis sidottu mihinkään tiettyyn ulkoasumalliin, vaan ulkoasu liitetään sivun sisältöön kun sivu näytetään. Tämä mahdollistaa ulkoasun suunnittelun ja muokkaamisen erillään sisällöstä ja myös sivuston ulkoasun vaihtamisen. Valmiit sivupohjat Valmiita sivupohjia on tarjolla ilmaisia ja kaupallisia. Harvoin kuitenkaan valmis sivupohja sopii yrityksellenne/yrityksellenne suoraan. Miksi…

LUE LISÄÄ »

Logot, käyntikortit ja yritysilmeet

14.6.2017

Ei kommentteja

Toteutamme logot, käyntikortit ja yritysilmeet sivustoprojektien osana tai erikseen. Lähes kaikki painotuotteet, käyntikorteista pakkaussuunnitteluun voidaan toteuttaa samalla joustavuudella kuin verkkosivustojen toteutukset. Meiltä löytyy luovaa näkemystä asiallisen arvokkaasta huvittavan hyödylliseen – ja asiakas saa aina juuri sellaisen ilmeen kuin haluaa.

Joomla!-julkaisujärjestelmä

14.6.2017

Ei kommentteja

Joomla! on ilmainen, monipuolinen ja pelkällä internet-selaimella käytettävä julkaisujärjestelmä, jonka avulla yksityishenkilöt, yritykset tai yhteisöt voivat lisätä ja päivittää internet-sivujen sisältöä itsenäisesti ilman mitään ulkopuolista apua.

Joomla! soveltuu niin suurten yritysten tarpeisiin kuin yksittäisen henkilön harrastesivujen ylläpitämiseen. Joomla!n käyttömahdollisuuksia on rajattomasti.

Verkkosivustojen toteutus

14.6.2017

Ei kommentteja

Verkkosivustojen suunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta. Jossain tapauksissa yksikin sivu riittää, isommissa kokonaisuuksissa yleensä on järkevää rakentaa sivusto heti julkaisujärjestelmän päälle.

WordPress

14.6.2017

Ei kommentteja

Wordpress on helppokäyttöinen julkaisualusta, joka on alunperin kehitetty blogien julkaisemiseen. Siinä se on edelleen vertaansa vailla, mutta on nykyään myös erittäin hyvä verkkosivustojen alusta.

Julkaisujärjestelmän lyhenne CMS tulee englannin kielen sanoista Content Management System, ja suomessa puhutaan yleisesti julkaisujärjestelmästä tai sisällönhallintajärjestelmästä.