NagreMedia

NagreMedia on pieni ja ketterä digimediatoimisto. Tarjoamme palvelut verkkosivustojen suunnitteluun ja toteutukseen, sekä palvelut graafisiin toteutuksiin, käyntikorteista yritysilmeisiin.

Käytämme verkkosivustojen kehityksessä avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, jotka takaavat kustannustehokkuuden ja nopeat toimitusajat. Graafisella puolella meillä on käytössämme alan huippuohjelmistot, joten yhteensopivuus painotalojen kanssa on varmistettu.

Kokomme mahdollistaa pienetkin projektit pienyrityksille ja yhdistyksille, samalla laadukkuudella kuin palvelemme isompiakin toimijoita. Emme usko liukuhihnatyöhön vaan pyrimme toteuttamaan asiakkaiden kanssa yhteistyössä jokaiselle parhaiten sopivan toteutuksen.

Joomla! ja WordPress

NagreMedian erikoisosaamista on kattava tuntemus Joomla!-julkaisujärjestelmästä. Tällä hetkellä yksi suosituimista palveluista on Joomla!-sivupohjat. Kevyemmissä projekteissa myös WordPress on monesti oiva valinta. » Lue lisää julkaisujärjestelmistä.

Janne Riihimäki

Toimitusjohtaja / Perustaja


Joomla!

Janne Riihimäki on toiminut aktiivisesti Joomla!-ympäristössä koko Joomla!n historian ajan, alun perin Mambo-ajoista lähtien. Nykyään Janne Riihimäki toimii Joomla.fi -portaalin(entinen Joomlaportal.fi) ylläpitotiimissä ja on esitelmöinyt sivupohjien tekemisestä Joomla!Day -tapahtumissa.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta Jannella on yli 15 vuoden ajalta. NagreMedian projektien lisäksi iTV/digiboksi/Pay Per VIew-ympäristöistä (SofiaDigital, Director Concepts Design and Usability 2001-2009) sekä intranettien, portaalien,  verkko-osallistumisen järjestelmien suunnittelusta ja organisoinnista (Eduix Oy, käyttöliittymäpäällikkö 2009 – 2017).